menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Katwijk weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Katwijk

Een kundige Mediator uit Katwijk helpt u graag verder.

Professionele mediation in Katwijk werkt zo!

U schakelt een mediator in wanneer een gesprek nog steeds mogelijk is. Voordat dingen van kwaad tot erger gaan en er juridische stappen genomen moeten worden. Namelijk, bij een uitspraak van een rechter altijd sprake zijn dat één van de betrokken partijen de zaak verliest, waardoor de werkelijke oorzaak van een conflict niet is opgelost. Met mediation kunt u in de toekomst nog samen door een deur. Mediation is vandaar een win-win.

In een sessie met een mediator zal deze zich beperken tot vragen stellen en het gesprek leiden, en niet advies geven. Uiteraard geeft de mediator informatie die benodigd is. Om tot een oplossing te komen is er de wil van beide partijen nodig om het conflict tot een goed einde te brengen. Dus, beide partijen worden geacht te luisteren naar elkaar en zich in elkaars situatie inleven.

Sowieso zal tijdens het eerste gesprek zal de mediator vertellen hoe alles in zijn werk gaat en er wordt een overeenkomst getekend. Hierin staan alle regels, zoals het zorgdragen van vertrouwelijkheid en de vrijwillige basis.

Zijn de partijen op het punt aangekomen dat alle onderliggende oorzaken boven tafel zijn en voor alle partijen goed zijn besproken, dan kan het onderhandelingsgesprek plaatsvinden. Daarna kan er in de afrondingsfase een definitieve oplossing bereikt worden, wat dan vastgelegd wordt in een vaststellingsovereenkomst. Zo ontstaan er geen misstanden over wat er is besproken.

Men kan de bemiddeling van een mediator uit Katwijk onder meer inschakelen voor:

  • geschillen in de relationele sfeer
  • burenruzies
  • werkgever en werknemer conflicten
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • overige zakelijke conflicten
  • conflicten met overheidsinstanties
584
Klanten geholpen met mediators vergelijken
3.300
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Katwijk

Heeft u een zakelijke mediator uit Katwijk nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Katwijk of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Katwijk.

mac
mac
img

Ik ben Dominic Rus, regiomanager in Katwijk. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Katwijk.

Zoekt u top mediators uit Katwijk?

Het is te adviseren een mediator te kiezen die is aangesloten is bij Professionals Katwijk. Om te worden bijgeschreven, dient een mediator aan diverse kwaliteitseisen van de federatie voldoen. Met een Professionals Katwijk mediator weet u zeker dat u met een professionele en ervaren mediator te maken heeft. De mediators die bij ons geregistreerd staan, zijn tevens allen geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom juridische ellende. Bij een juridisch proces is er maar één iemand de winnaar; bij een mediation proces komen uiteindelijk beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt simpel verschillende mediation offertes opvragen, gewoon op onze site. U kunt dan gemakkelijk diverse mediators onderling vergelijken en besluiten welke mediator u in de arm wilt nemen. Misschien de voordeligste? Of kiest u er voor een bij u in de buurt?

Het grootste voordeel van professionele mediators uit Katwijk is, dat beide partijen het uiteindelijk eens worden en toch nog een oplossing vinden waar allebei aan gewerkt hebben en waar beide partijen achter staan. Bij een gerechtelijke procedure heeft u maar te accepteren wat de rechter beslist en dat is wellicht niet in uw voordeel.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Katwijk te zeggen hebben!

img

Bartje Dirksen

Het belangrijkste voor mij is transparante communicatie. Door de hulp van Professionals Katwijk ben ik terechtgekomen bij een deskundige Mediator. Nogmaals bedankt voor jullie deskundige hulp tijdens mijn zoektocht!

img

Neele Schotmans

Door Professionals Katwijk heb ik snel een aantal degelijke mediators doorgestuurd gekregen waar ik veel vertrouwen in heb. Na het ontvangen van de offertes heb ik 2 partijen opgevolgd om op kennismakingsgesprek te komen. De gesprekken waren goed in orde en ik denk dat de overgebleven partij mij goed kan helpen.

Professionals uit andere branches in Katwijk

Let's Talk

Bij Professionals Katwijk staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier